Met Kraamzorg Rotterdam heb je de beste hulp tijdens je zwangerschap!

Kraamzorg Rotterdam is een organisatie die zich richt op de verzorging en begeleiding van moeders en hun pasgeboren kinderen tijdens de eerste dagen na de bevalling. De kraamverzorgster zorgt voor de verzorging van het kind, geeft advies aan de moeder over borstvoeding en babyverzorging en helpt bij het op orde brengen van de huishouding. Ze begeleidt de moeder ook bij haar herstel na de bevalling en kan contact opnemen met de huisarts als er problemen zijn. Kraamzorg in Rotterdam wordt meestal aangeboden door zorgverzekeraar maar kan ook privé geboekt worden. De duur van de kraamzorg varieert meestal tussen de vijf en acht dagen, afhankelijk van de individuele situatie en de wensen van de ouders. Kraamzorg is een belangrijke en nuttige service voor nieuwe ouders en kan helpen om de overgang naar het ouderschap soepeler te maken.

Kraamzorg rotterdam

Ondersteuning waar nodig

Naast de verzorging van het kind en de moeder, biedt kraamzorg in Rotterdam ook ondersteuning op andere gebieden. Zo kan de kraamverzorgster de ouders bijvoorbeeld helpen bij het invullen van formulieren voor verzekeringen en het aanvragen van toeslagen. Ook kan ze hen adviseren over het kinderopvangtoeslag en hen helpen met het regelen van kinderopvang. Een kraamverzorgster van Kraamzorg Rotterdam is daarnaast gespecialiseerd in het herkennen van problemen of complicaties tijdens de kraamtijd en kan zo nodig hulp inschakelen van een arts of een andere zorgverlener. Dit is belangrijk voor de gezondheid van de moeder en het kind.

Altijd ervaren medewerkers

Kraamzorg Rotterdam heeft een team van gekwalificeerde en ervaren kraamverzorgsters die in staat zijn om aan de individuele wensen van ouders te voldoen. Ouders kunnen zelf hun kraamverzorgster kiezen en ook wisselen tijdens de kraamweek als dat nodig is.