Laser ontharen Utrecht? Hoe werkt dat?

laser ontharen Utrecht

laser ontharen Utrecht

Een laser inschakelen om ongewenst haar te verwijderen is meestal iets duurder en effectiever dan conventionele ontharingsmethode en dat kan je doen bij bijvoorbeeld laser ontharen Utrecht. Tijdens het harsen en epileren wordt het haar uit de wortels getrokken en wordt de laser precies op zichzelf gericht. Een laser is  eigenlijk licht van een bepaalde golflengte. Een hoge golflengte is effectief tegen rimpels of littekens, terwijl een korte golflengte  kan helpen bij spataderen. Zelfs een kleinere golflengte beïnvloedt het haar. De laserstraal tast de melanine in ongewenst haar aan. Het pigment warmt op en werkt als een warmtegeleider en dringt door de haarwortel. Door de hitte verbrandt de wortel  waardoor het haar niet kan groeien. 

laser ontharen Utrecht

Wat zijn de resultaten van de training?

Laserbehandeling heeft bijna altijd resultaat, maar soms kan het even duren voordat het zichtbaar is. Het haar valt na ongeveer twee weken uit. Helaas is het ook mogelijk dat haar van een beschadigde follikel een tijdje terug groeit, maar dan gewoon uitvalt. Na ongeveer zes tot acht behandelingen is vaak 80-90% van het haar verdwenen. De lichtpulsen van de laser gaan door de huid zodat deze stralen ook de vastzittende haren bereiken. De laser zorgt ervoor dat de huid enorm geneest en de ontsteking verdwijnt. Laserontharing is ideaal als u ingegroeide haartjes probeert te verwijderen. Veel mensen hebben last van ongewenst haar op ongewenste plekken. Daarom wordt er tegenwoordig veel aandacht besteed aan de beste ontharingsmethoden.

Waarom kiezen voor een laser ontharing?

We weten allemaal dat vervelende ongewenste haargroei en veel mensen last hebben  van dit type haar. daarom zijn er allerlei soorten.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Nadelen. Harsen, ontharen en scheren vergen veel werk  om ongewenste haartjes  te verwijderen Natuurlijk is harsen effectiever dan bijvoorbeeld scheren, maar het is  ook veel duurder. Om te waxen moet je een wax kit kopen en het kost  veel geld omdat het haar terugkomt. Dan is laserbehandeling  de oplossing. Laserbehandelingen zorgen  voor  permanente verwijdering, met deze behandeling kunt u eindelijk van die haren af. Laserbehandeling Utrecht wordt ook aanbevolen voor laserbehandeling in Utrecht (laserbehandeling in Utrecht). 

Nadelen van laser ontharing?   

Gemiddeld zijn er 6-15 procedures nodig om haar te verwijderen. Sommige cliënten hoeven zich 5 jaar na de laserbehandeling niet meer te scheren. Anderen komen liever elk jaar terug om het bij te werken, of wanneer ze maar willen. Hoe en wanneer haar terug groeit, hangt af van de huid. Bedenk dat  laserontharing niet direct resultaat geeft: het haar valt pas na enige tijd (ongeveer twee weken) na de laserbehandeling uit. Het is ook mogelijk dat haar van beschadigde follikels een tijdje terug groeit, maar dan gewoon uitvalt