Frans bed

Frans bed

Frans bed voor een goede nachtrust!

Bedden komen in allerlei verschillende soorten en maten. Je vind ze heel erg groot en je vindt bedden die een stuk kleiner zijn. Sommige bedden hebben gekke vormen zodat ze beter ergens in passen en andere bedden zijn gewoon normaal. Dat is handig dat bedden zo makkelijk in allerlei verschillende vormen en maten komen. Bij een bed met een gekke vorm moet dan ook een matras bij. Denk dan aan een Frans bed met een Frans matras. Dit is een type bed die jij wellicht nog niet zo vaak hebt gezien, maar dat maakt niet uit. Het kan alsnog wel handig zijn om dit type bed te onthouden voor in de toekomst. Ook is het belangrijk dat jij weet om wat voor een bed het gaat. Hoewel het bed er misschien gek uit ziet is het best wel handig om te hebben. Neem daarom een kijkje en wie weet is het wat voor jou.

Hoek

Jij bent wel gewend van je bed dat het normale hoeken heeft net zoals het matras. Wist jij dat het niet voor alle bedden geld? Er zijn namelijk bedden die juist geen normale hoek hebben. Die hebben dan een afgeronde hoek of die mist gewoon een heel stuk van het matras en bed. Het gaat dan namelijk om een Frans bed en je hebt het misschien wel eens gezien, maar nooit bij stilgestaan dat het zo heet. Er zijn namelijk veel mensen die niet weten dat het een specifieke naam heeft en dat is niet erg, maar dit type bed kan best wel handig zijn om te hebben.

Caravan

Nu vraag jij je wellicht af waar dit type bed het meeste voorkomt en dat is ook logisch. Als jij in een caravan of camper gaat slapen dan is er altijd een bed die wat kleiner is en die staat dan ook meestal ergens achterin. Dit bed is vaak iets kleiner, want er moet wel een matras ook nog op passen. Dit type bed met de matrassen en bed noem je eigenlijk een Frans bed. Dit is iets dat veel mensen niet weten en het is niet erg, maar het kan wel handig zijn om te weten. Het is namelijk zo dat jij dit matras nodig gaat hebben voor in je caravan.

Waarom?

Als jij met een caravan op vakantie gaat dan moet je wel lekker kunnen slapen en dat is ook mogelijk. Vaak als jij een caravan koopt moet je wel het matras uittesten. Als die namelijk verouderd is dan ligt die lang niet meer zo lekker en dat is vervelend. Je moet namelijk wel een goede nachtrust hebben als je ergens gaat overnachten. Dat is dan ook zeker mogelijk, want als jij een Frans bed hebt dan kun je daar een matras voor kopen.