set-van-3-gelijksluitende-cindersloten-abus-e60

Duitse en Europese normen. Er is een scala aan producten, van basiscilinders tot hightech cilindersloten. De Abus cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen en worden kunnen gelijksluitend worden gemaakt met bijvoorbeeld hangsloten.

Abus cilinders E60

De abus cilinders E60 zijn cilindersloten met een conventionele sleutel. Er zijn 6 sluitstiften per zijde, boorbelemmering aan beide zijden en ze worden standaard geleverd met antipaniekfunctie (sleutel kan draaien als er aan de andere kant ook al een sleutel inzit). De Abus cilinders E60 zijn voorzien van SKG2 keurmerk. In combinatie met kerntrekbeslag voldoet dit aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Alle Abus cilinders E60 kunnen in elke gewenste samenstelling gelijksluitend of achteraf op een bestaande sleutel passend geleverd worden. Daarnaast zijn Abus cilinders toepasbaar in sluitsystemen. Een sluitsysteem is een overzicht waarin staat wie toegang heeft tot welke deur. Er is dus een hoofdsleutel en onderliggende sleutels. Een sluitsysteem wordt veelal toegepast in bedrijven maar zeker particulieren kunnen hier ook gebruik van maken. 

Abus cilinders E50
De abus cilinders E50 zijn simpele cilindersloten zonder keurmerk. De abus cilinders E50 hebben een conventionele cilindertechniek en hebben 5 sluitstiften per zijde. De cilinders kunnen gelijksluitend geleverd worden of achteraf passend op een bestaande sleutel.