Wat is outdoor gym zwolle?

outdoor gym Zwolle

Is jouw doel nou afvallen, sterker worden of gewoon sportiever worden dan bent u bij outdoor gym zwolle op het juiste adres, bij ons staat het resultaat altijd op de 1e plek. Voor sommige mensen kunnen de trainingen als zwaar worden ervaren, maar dat is geen probleem want onze personal trainers blijven je motiveren en door dat ga je met een goed gevoel weer terug naar huis. Door dit gevoel zal jij weer terugkeren, en weer opnieuw alles geven wat je hebt in de gym. Geloof jij het zelf nog niet? twijfel dan geen moment en met je aan bij outdoor gym Zwolle

outdoor gym Zwolle

Waar kun je trainen en wat voor training zijn er?

We hebben verschillende trainingen zoals: Hiit & Burn, dat is buiten op verschillende locaties in heel zwolle, je zult 60 minuten zeer conditioneel bezig zijn samen met een groep zeer gemotiveerde sporters en trainers, met hoge intensiteit gecombineerd met oefeningen om de spieren te laten branden, in 60 minuten werken aan jouw uithoudingsvermogen, conditie snelheid en doorzettingsvermogen. 

De tijden en locaties zijn:

Ma 19:30 Wezenlandenpark

Di   19:30 Wezenlandenpark

Wo 19:30 Schellerpark

Do  19:30 Wezenlandenpark

Za   10:00 Gymbox

Zo  10:00 Zandhoven

We trainen ook met kracht (Power) bij outdoor gym zwolle, aan de hand van telkens nieuwe WOD`s ga je werken aan je eigen kracht. Het is een training die gebruik maakt van gewicht waardoor je spieren sterker en sneller worden, ook is de bedoeling dat je in de loop der tijd de oefeningen langer vol kunt houden. 

Daarnaast doen we ook aan less grit, dat is een persoonlijke veilingtraject waarbij je alles hebt aan de hand van een app die iedereen kan downloaden. Voor maar 25 euro per maand krijg je bij outdoor gym zwolle een eigen coach, een diëtist een kookboek en nog eens een calorieënteller. Merk jij dat jij dit leuk zal vinden en dat je hier behoefte aan hebt twijfel dan geen enkel moment en meld je aan bij outdoor gym zwolle!